Eredivisie 2019/20

eredivisie 2019/20

De eredivisiewedstrijden zullen dit voetbalseizoen vroeg beginnen, op zondag 28 juli zal de wedstrijd om de Johan Cruijff-schaal gespeeld worden. In dit duel zullen Ajax en PSV het tegen elkaar opnemen. Vervolgens starten de eredivisiewedstrijden in het weekend op 2 augustus om 20:00 uur. Hierdoor kan er dus al vroeg naar gratis eredivisie livestreams gekeken worden. In dit artikel zullen we jullie wat informatie over enkele clubs van dit seizoen meegeven.

Eredivisie teams 2019/20

 • ADO Den Haag
 • Ajax
 • AZ
 • FC Emmen
 • Feyenoord
 • Fortuna Sittard
 • FC Groningen
 • Sc Heerenveen
 • Heracles Almelo
 • PEC Zwolle
 • PSV
 • RKC Waalwijk
 • Sparta Rotterdam
 • FC Twente
 • FC Utrecht
 • Vitesse
 • VVV-Venlo
 • Willem II

Nieuwe clubs in de eredivisie

Dit zijn de nieuwe clubs die zich voor de eredivisie hebben geplaatst dit seizoen.

FC Twente

Dit seizoen heeft Twente zich weten te plaatsen in de eredivisie. Twente is kampioen geworden in de keuken kampioen divisie waardoor Twente zich direct heeft geplaatst in de eredivisie. Na veel problemen lijken ze dan eindelijk weer terug te zijn.

Sparta Rotterdam

Sparta heeft zich verdiend geplaatst in de eredivisie. In de Play-Offs hebben zij TOP Oss en De Graafschap verslagen.

RKC Waalwijk

RKC heeft zich door goed voetbal in de Play-Offs naar de eredivisie weten te knokken. RKC heeft hiervoor NEC, Excelsior en Go Ahead Eagles weten te verslaan.

Social media

We hebben ook nieuws op Facebook en Twitter, wanneer u ons hier volgt blijft zult u een berichtje krijgen wanneer de clubs moet spelen. Ook blijft u automatisch op de hoogte van de nieuwste voetbal feitjes in de eredivisie en eerste divisie. Wanneer er weer leuke wedstrijden op het schema staan zullen wij u op Twitter constant op de hoogte houden.